Djurgården tar viktiga poäng med ny tillfällig tränare och Västervik lyckas nolla tabellettan Björklöven.

» Bilder från samtliga matcher!

DJURGÅRDEN - TINGSRYD

Resultat: 5-2

» Djurgården tog ledningen redan efter 65 sekunder när Anton Gradin gjorde mål mot sin förra klubb.

» Men den första perioden var inte över än. Med endast 20 sekunders mellanrum lyckades Tingsryd först kvittera och sedan ta ledningen med en minut kvar av den första perioden.

» I den andra perioden återtog Djurgården ledningen samt utökade till 4-2 genom Linus Klasen.

» Djurgården vinner matchen med 5-2 och säkrar därmed tre viktiga poäng som tar laget upp en placering till en elfteplats.

Målskyttar Djurgården: Anton Gradin (2), Olle Liss, Fredrik Schlyter och Linus Klasen.
Målskyttar Tingsryd: Adam Bäckstrand och Emil Forslund.

VÄSTERVIK - BJÖRKLÖVEN

Resultat: 5-0

» Inför matchen var Västervik sist i ligan med endast 14 inspelade poäng, men under kvällen visade laget upp en helt annan nivå.

» Efter första perioden ledde hemmalaget med 3-0, och Victor Öhman hade redan hunnit bli tvåmålsskytt.

» Västervik lyckades hålla nollan matchen igenom, och Emil Zetterquist stod för Västerviks första nolla den här säsongen. Laget klättrar därmed upp två placeringar till en tolfteplats.

Målskyttar Västervik: Jake McGrew, Victor Öhman (2), Mattias Wigley och Theo Jacobsson.