Kelleher hattrickhjälte – Brynäs vann första finalmatchen

Publicerad: 2024-04-17
Brynäs rivstartade den första finalmatchen och ledde med 3–0 redan efter sju minuters spel. Djurgården reducerade i slutet av den första perioden, men Brynäs slog till med dubbla fullträffar i numerärt överläge i mittperioden och hade en 5–1-ledning inför den tredje perioden. Matchen slutade sedan 6–2 till Brynäs som nu har 1–0 i matcher.

BRYNÄS-DJURGÅRDEN 6-2

» Brynäs tog hem den första matchen i finalserien mot Djurgården och tog sin 13:e raka hemmaseger.

» Greg Scott och Tyler Kelleher var poängbäst ikväll med tre poäng var – Kelleher slog till med ett hattrick för hemmalaget.

» Tyler Kelleher var den som öppnade målskyttet redan i matchens första minut – det här var den åttonde raka matchen som han gjorde poäng i.