Karlskogas segertåg rullar vidare

Publicerad: 2024-10-25
#ÖIKBIK
Östersund fick det tufft från start i hemmamatchen mot Karlskoga. Gästerna var ruskigt effektiva och Karlskoga segrade till slut med 2-6.

Det tog drygt nio minuter in i matchen innan gästande Karlskoga lyckades göra matchens första mål i mötet med Östersund. Målet blev första aktens enda och i andra perioden tog det endast drygt en minut innan Karlskoga även drygade ut sin ledning till 0-2. Minuter senare var tremålsledning ett faktum för Karlskoga, men Östersund hann reducera till 1-3 innan 40 minuter var spelade. Det lilla hopp Östersund hade om en upphämtning släcktes väldigt fort när David Lilja satte både 1-4 och 1-5 i tredje periodens upptakt. Matchen slutade till slut 2-6 efter att Linus Videll putsat till siffrorna med Östersunds andra mål för kvällen.

- Karlskoga inkasserade sin fjärde raka seger, samtidigt som Östersund åkte på sitt fjärde raka nederlag.

- Karlskogas Theodor Pistek förlängde sin poängsvit till fyra raka matcher. Ikväll noterades han för ett mål och två framspelningar.

- Theo Jacobsson gjorde sitt första mål i Östersundströjan.