Fyra poäng av Schlyter när Almtuna tog tre poäng

Publicerad: 2024-10-25
#AISVH
Publiken fick onekligen valuta för pengarna i kvällens match mellan Almtuna och Vimmerby. Frederik Schlyter stod för två mål och två assist när hans Almtuna besegrade Vimmerby med 6-4.

Martin Pärna gav sitt Vimmerby en smakstart på matchen mot Almtuna när han satte 0-1 pucken efter bara drygt två minuters spel. I samma period hann dock Almtuna hämta upp underläget till ledning, vilket verkligen fick hemmapubliken att bli vid gott mod. Matchen skulle fortsätta svänga och med knappa kvarten kvar av ordinarie speltid var ställningen 3-3. Då hann det rassla till ännu fler mål och Almtuna segrade till sist med slutsiffrorna 6-4.

- Frederik Schlyter gjorde två mål och lika många assist.

- Även Almtuna-kollegan Mikkel Øby-Olsen stod för dubbla fullträffar.

- Vimmerbys Martin Pärna noterades för nytt poäng ikväll, vilket innebär tre raka matcher med poängnotering för honom.