Mora slår tillbaka och vinner över Brynäs

Publicerad: 2023-11-04
Efter den tunga förlusten i Gävle kunde Mora ikväll ta revansch när man besegrade Brynäs med hela 6-2.

» Bilder från kvällens match!

MORA - BRYNÄS

Resultat: 6-2

» Redan efter knappa tre minuter gör Henrik 'Hank the Tank' Eriksson 1-0 för hemmalaget efter en vacker framspelning av Philip Schultz som gör sitt första poäng för Mora.

» Andra perioden var nästan lika energirik som den första, men energin låg denna gång mer i gruff och heta känslor. Hela åtta utvisningar delades ut i den andra perioden.

» Stortalangen Michael Brandsegg-Nygård utökade ledningen för Mora genom att göra sitt första mål i Moratröjan.

» Mora vinner slutligen med 6-2 och klättrar till en tredjeplats i tabellen, medan Brynäs behåller sin position som serieledare trots kvällens tunga förlust.

Målskyttar Mora: Henrik Eriksson, Roope Laavainen, Noah Steen, Michael Brandsegg-Nygård, Markus Modigs och Ludvig Levinsson.
Målskyttar Brynäs: Jacob Blomqvist och Johan Larsson.