Djurgården bara kör – tar femte raka segern!

Efter den jobbiga säsongsinledningen så klättar Djurgården raskt, och har nu tagit fem raka trepoängare.

» Bilder från samtliga matcher!

DJURGÅRDEN - ALMTUNA

Resultat: 5-3

» Efter en dominant första period kunde Djurgården, i numerärt överläge, få in pucken när Anton Gradin gjorde sitt sjunde mål för säsongen. Almtuna skulle dock få en snabb replik, och bortalaget gjorde 1-1 redan innan den första perioden var över via Oliver Kandergård.

» Andra perioden startade på samma sätt, med Djurgården i ledning, denna gång tack vare det unga Melvin Wersäll, följt av en snabb kvittering från Almtuna. Men med tre minuter kvar av den andra perioden kunde Linus Klasen återta ledningen efter en otroligt kylig straff.

» Djurgården lyckades vinna till slut med 5-3 och tog därmed sin femte raka seger i HockeyAllsvenskan. Sedan tränarbytet har Djurgården varit obesegrade i ordinarie speltid.

Målskyttar Djurgården: Anton Gradin (2), Melvin Wersäll, Linus Klasen och Alexander Ytterell.
Målskyttar Almtuna: Oliver Kandergård, Marcus Karlström och Olle Norberg.

» Klicka för att se highlights från matchen!