Krüger och Larsson tvåmålsskyttar när Djurgården slog Almtuna

Publicerad: 2024-10-18
#AISDIF
Djurgården tog tre nya poäng under fredagskvällen när man besegrade Almtuna på bortaplan med 4-2. Marcus Krüger och Hampus Larsson blev matchvinnare för Stockholmslaget med två mål vardera.

Genom varsitt mål gav Marcus Krüger och Hampus Larsson Djurgården ledningen med två puckar inför tredje perioden mot Almtuna. Då svarade hemmalaget genom att göra två mål inom loppet av ett par minuter och utjämna matchen. När matchen såg ut att gå mot förlängning slog Krüger till på nytt. På passning av Linus Klasen sköt Djurgårdskaptenen 3-2-målet i powerplay med knappt två minuter kvar på klockan. När hemmalaget tog ut målvakten var det Larssons tur att göra sitt andra för kvällen och spika slutresultatet, 4-2 till Djurgården.

- Marcus Krüger visar fin form. Det här var tredje matchen i rad han lämnade isen som målskytt.

- Patrick Thoresen assisterade till två mål.

- Almtuna gjorde kvitterade matchen på mindre än två minuter.