Karlskoga besegrade AIK i Nobelhallen

Publicerad: 2024-10-18
#BIKAIK
Karlskoga tog en stabil seger på hemmaplan mot gästande AIK ikväll. Matchen slutade 4-1 vilket betyder att Karlskoga passerar AIK i tabellen och placerar sig på femte plats.

Hemmalaget satte sig i förarsätet tidigt när Simen Andre Edvarsen gav laget ledningen efter drygt tre minuter och bara några sekunder före periodpaus utökade Johan Motin till 2-0. Theo Hårdstam tog AIK in i matchen med sitt reduceringsmål i mittperioden men det räckte inte hela vägen för gästerna. BIK var det starkare laget den här kvällen och i tredje perioden kunde hemmalaget bärga segern inför en jublande publik i Nobelhallen.

- Eskild Bakke Olsen assisterade till 1-0-målet. Det innebär att han har gjort poäng i åtta matcher i rad.

- Johan Motin stod för ett mål och en målgivande passning den här kvällen.

- Theo Hårdstam gjorde sitt första mål i HockeyAllsvenskan.